GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τους έφερναν πεζούς στη χώρα και τους περίμενε… βουλγάρικο αυτοκίνητο!

Συνελήφθησαν το Σάββατο (29-12-2012) το βράδυ, στα Λάβαρα Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυν...

Συνελήφθησαν το Σάββατο (29-12-2012) το βράδυ, στα Λάβαρα Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας και ένας 53χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Γεωργίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν, στην παρέβρια περιοχή των Λαβάρων, μια ομάδα τεσσάρων (4) ατόμων να κινείται πεζή, καθοδηγούμενη από τον 25χρονο διακινητή.

Λίγο αργότερα, προσέγγισε την ομάδα, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 53χρονος διακινητής, στο οποίο επιβιβάστηκαν ο 25χρονος και τέσσερις (4) μη νόμιμοι μετανάστες και ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από την ομάδα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα, στα Λάβαρα του Έβρου και να συλληφθούν οι δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα τους τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.  

Κατασχέθηκαν :
-    Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-    Το χρηματικό ποσό των 570 Ευρώ
-    Δύο (2) κινητά τηλέφωνο


Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.