GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στον ρυθμό των απεργιακών κινητοποιήσεων και η Ξάνθη

-Συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο την Τρίτη, και έξω από το Νοσοκομείο την Τετάρτη! Μια σειρά από απεργιακές κινητοποιήσεις ...

-Συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο την Τρίτη, και έξω από το Νοσοκομείο την Τετάρτη!


Μια σειρά από απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί στην Π.Ε. της Ξάνθης για την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες πανελλαδικών κινητοποιήσεων.

Οι διαδηλωτές έχουν δώσει ραντεβού για το πρωί της Τρίτης στις 10.00 έξω από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, μετά από σχετικό κάλεσμα που απηύθυναν στο μέλη τους ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και την Τετάρτη, όπου στις 11.00 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ήδη από τη Δευτέρα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι Δικηγόροι και οι οδηγοί Ταξί της Ξάνθης, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχει  η ΓΣΕΒΕ και η ΕΣΕΕ.  

Μέχρι στιγμής ο εμπορικός κόσμος της Ξάνθης δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι γιατροί της Ξάνθης με τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης σε ανακοίνωσή του να επισημαίνει τα εξής:
Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ξ. εναρμονιζόμενο με την απόφαση του Π.Ι.Σ. αποφάσισε την συμμετοχή στην πανιατρική απεργία την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Καλούμε όλους τους ιατρούς του Συλλόγου στην καθολική συμμετοχή στην απεργία ώστε να αποτραπούν πολιτικές που επιβάλλονται από την τρόικα και οποίες υποβαθμίζουν το κοινωνικό κράτος και το επίπεδο του Ελληνικού λαού.
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012