GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία για εμπόρους της Ξάνθης»

-Συγκρατημένα αισιόδοξος ο εμπορικός κόσμος της Ξάνθης για οικονομική ανάσα κατά τη διάρκεια της εορτών! «Αυτά τα Χριστούγεννα δυσ...

-Συγκρατημένα αισιόδοξος ο εμπορικός κόσμος της Ξάνθης για οικονομική ανάσα κατά τη διάρκεια της εορτών!


«Αυτά τα Χριστούγεννα δυστυχώς θα τα τελευταία για κάποιους εμπόρους της Ξάνθης» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμης Μίλκογλου μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα επισημαίνοντας πως «καλά κρατάει ο στραγγαλισμός της επιχείρησης».

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων η τοπική αγορά της Ξάνθης ευελπιστεί σε μια μικρή οικονομική ανάκαμψη, ικανή να δώσει μερικές ανάσες αισιοδοξίας στους επιχειρηματίες που βλέπουν μπροστά τους ένα ομιχλώδες και καταστροφικό μέλλον για τις επιχειρήσεις τους. «Εμείς φωνάζουμε συνέχεια ότι πρέπει να κάτσουν όλοι οι φορείς μαζί να προτείνουμε λύσεις και να κινηθούμε όλοι μαζί, βαλλόμαστε από παντού και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» σημειώνει ο κ. Μίλκογλου τη στιγμή που ένας στους δύο επιχειρηματίες της Ξάνθης αδυνατεί να αποπληρώσεις τις οφειλές του. 

«Εμείς είμαστε στη χειρότερη μοίρα, αύριο εάν κλείσει η επιχείρησή σου δεν θα υπάρχει ούτε επίδομα ανεργίας ούτε τίποτα και θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να συντηρήσεις την οικογένειά σου» τονίζει ο ίδιος, σημειώνοντας παράλληλα πως «τα καταστήματα πάντα στολίζουν ενόψει των γιορτών, παρόλη την κατήφεια και τη μιζέρια όσο μπορεί ο καθένας θα στολίσει για να δώσει έναν άλλον αέρα στην πόλη, αλλά πρέπει να φωτιστεί και να στολιστεί και η πόλη μας για να αλλάξει όσο γίνεται το κλίμα. Υπάρχει μια αισιοδοξία, συγκρατημένη βέβαια, για τα Χριστούγεννα ότι κάτι θα γίνει και θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδά μας».
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012