GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σπάζουν αμάξια και κλέβουν στην περιοχή του ΟΑΕΔ της Ξάνθης!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κλοπές στην περιοχή του ΟΑΕΔ της Ξάνθης, όπου το απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπ...

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κλοπές στην περιοχή του ΟΑΕΔ της Ξάνθης, όπου το απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών οι όποιες άφησαν πίσω τους φθορές και καταστροφές σε σταθμευμένα οχήματα.

Όπως κατήγγειλαν στο ThrakiToday.com τα δύο θύματα της κλοπής, άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν τα τζάμια από τα οχήματά τους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του ΟΑΕΔ στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης, προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας που βρίσκονταν εντός των οχημάτων.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια τα θύματα, όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία κατέφτασε στο σημείο, όπου έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα αντίστοιχα περιστατικά, επισημαίνοντας ωστόσο στα θύματα πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού το οποίο δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της περιπολίας της περιοχής.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012