GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατά συρροή κλέφτες… μοτοσικλετών!

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών...

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών, που είχαν διαπραχθεί, το μήνα Νοέμβριο, στην Ξάνθη και σε χωριό της Καβάλας.

Ειδικότερα, μετά από συστηματικές έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 23 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι δύο δράστες,  βραδινές ώρες της 6 και 10-11-2012, αφαίρεσαν από την Ξάνθη και από χωριό της Καβάλας, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τις παραπάνω μοτοσικλέτες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.  

Σημειώνεται ότι οι δύο (2) δράστες, είχαν συλληφθεί, την 27 και 28-11-2012, για κλοπή άλλης δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της Ξάνθης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης για τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012