GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο για το νέο Δ.Σ.

Κανονικά διεξάγεται από τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας η εκλογική διαδικασία, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ...

Κανονικά διεξάγεται από τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας η εκλογική διαδικασία, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική, καθώς έχει ήδη ψηφίσει το ένα έκτο των μελών ΔΕΠ (583 συνολικά) από τις σχολές της Ξάνθης, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας. Η ηλεκτρονική κάλπη θα κλείσει στις 18:00 και όπως αναμένεται η συμμετοχή θα είναι μάλλον μεγαλύτερη, εξαιτίας της ευκολίας που προσφέρει στους ψηφοφόρους η διαδικασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ηλεκτρονική ψηφοφορία που επρόκειτο να διεξαχθεί ακυρώθηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα. Μέλη ΔΕΠ κατήγγειλαν ότι η ηλεκτρονική κάλπη άνοιξε αρκετές ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη.

Οι 15 υποψήφιοι για τις θέσεις των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου είναι: Καραγιάννης Χρήστος (καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών), Καραµπίνης Αθανάσιος (καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών), Κατρούγκαλος Γεώργιος (καθηγητής Κοινωνικής ∆ιοίκησης), Κοζοµπόλης Βασίλειος (καθηγητής Ιατρικής), Κουκλάκης Γεώργιος (αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής), Κυριακού Γεώργιος (καθηγητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), Μαλτέζος Ευστράτιος (καθηγητής Ιατρικής), (Μαυροµµάτης Γεώργιος (καθηγητής ΤΕΦΑΑ), Μπότσαρης Κωνσταντίνος (αναπληρωτής καθηγητής Νοµικής), Παντοκράτορας Αστέριος (καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών), Παπαµάρκος Νικόλαος (καθηγητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), Παύλου Στέφανος (καθηγητής Νομικής), Πρωτόπαπας Άγγελος (καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών), Σιµόπουλος Κωνσταντίνος (καθηγητής Ιατρικής), Τσαουσίδης Βασίλειος (καθηγητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών).