GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Έκρυβαν την κάνναβη σε… γυάλινα βάζα!

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (29-10-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλ...

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (29-10-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 50χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια φυτού κάνναβης και ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι :
•    Κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντόπισαν στην κατοχή του 50χρονου δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,6 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τρία (3) γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού καθαρού βάρους 251 γραμμαρίων και ένα (1) αποξηραμένο φυτό κάνναβης, ύψους 1 μέτρου.

•    Σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στην κατοχή και στην οικία του 24χρονου τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 51,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 306,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) αποξηραμένο φυτό κάνναβης. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.