GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καταπατητές διεκδικούν δημόσια έκταση στον Δήμο Ξάνθης…

-Το ζήτημα προβλημάτισε την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Εκ νέου τέθηκαν προς συζήτηση οι προσπάθειες που έχουν καταγραφεί και κα...

-Το ζήτημα προβλημάτισε την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου

Εκ νέου τέθηκαν προς συζήτηση οι προσπάθειες που έχουν καταγραφεί και καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα για καταπάτηση δημόσιας έκτασης στον δήμο Ξάνθης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κάτοικοι της περιοχής πίσω από τα “παπάκια” στον Δημοτικό Κήπο της Ξάνθης έχουν καταγγείλει προσπάθειες καταπάτησης της έκτασης που βρίσκεται μπροστά από το “Νησάκι”,  ενώ έγινε γνωστό πως τόσο η δημοτική αστυνομία όσο και ο δήμος Ξάνθης έχουν στο παρελθόν επέμβει για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών. 

Πιο συγκεκριμένα, στην ως άνω περιοχή είχαν τοποθετηθεί μελίσσια καθώς και διάφορα αγροτικά οχήματα και μηχανήματα από επιτήδειους καταπατητές, τα οποία μετά από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής, απομακρύνθηκαν.  Παράλληλα οι κάτοικοι έχουν κοινοποιήσει επιστολή-καταγγελία προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας τους να αξιοποιήσουν άμεσα τη συγκεκριμένη δημοτική έκταση, για να μην πέσει στα χέρια επιτήδειων καταπατητών. Από τη μεριά του ο κος Νίκος Ανταμπούφης, επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη που έθεσε το θέμα στην Επιτροπή ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα στην περιοχή που θα γνωστοποιεί ότι πρόκειται για δημοτική έκταση.

Δημήτρης Βορίδης: «Φαραωνική φιέστα τα εγκαίνια της ΣΕΚΕ στο Ιωνικό»
Ως μια «φαραωνική φιέστα της καθεστηκυίας τάξης που έδωσε πολιτική χροιά στην εκδήλωση» χαρακτήρισε τα εγκαίνια της ΣΕΚΕ στο Ιωνικό της Σταυρούπολης ο κος Δημήτρης Βορίδης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής και διευθυντή της ΣΕΚΕ ΑΕ κο Παναγιώτη Ταρενίδη, λέγοντας παράλληλα πως όσοι συντηρούν μια τέτοια κατάσταση φέρουν ευθύνη χωρίς να διευκρινίζει το σε ποιους ακριβώς αναφέρεται.

Η συζήτηση διακόπηκε με τον κο Μανώλη Φανουράκη, δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, να σημειώνει πως το θέμα δεν αφορά την Επιτροπή και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα.