GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απ. Αγκόρτσας: «Εγώ δεν ανήκω σε υποομάδες του δήμου Ξάνθης»

«Έχω τη δυνατότητα πλέον να μιλάω ελεύθερα και να καταθέτω ελεύθερα τις προτάσεις μου στις αρμόδιες επιτροπές και όχι σε κλειστά γραφεία...

«Έχω τη δυνατότητα πλέον να μιλάω ελεύθερα και να καταθέτω ελεύθερα τις προτάσεις μου στις αρμόδιες επιτροπές και όχι σε κλειστά γραφεία» ανέφερε ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ξάνθης κος Απόστολος Αγκόρτσας σχολιάζοντας την πρόσφατη αναφορά που κατέθεσε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου σχετικά με το ζήτημα της κατάληψης των πεζοδρομίων του δήμου καθώς και της μη ορθής τους χρήσης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα στον δήμο Ξάνθης λειτουργούν υποομάδες και ο ίδιος είναι διατεθειμένος από εδώ και πέρα να καταθέτει προτάσεις στις επιτροπές και τα αρμόδια όργανα του δήμου, τις οποίες και θα δημοσιοποιεί. «Δεν είμαι μέλος προσωπικά καμιά υποομάδες στον δήμο, υποομάδες σαν αυτή που προσπάθησε να εκθέσει και εμένα και τον κ. Ταρενίδη στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» τόνισε ο ίδιος, σχολιάζοντας το ότι τέθηκε ζήτημα συμμετοχής του ή μη στην επιτροπή μετά και την ανεξαρτητοποίησή του, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως «είμαι αιρετό μέλος της Επιτροπής από τον δήμο και όχι από κάποια παρέα και για την απομάκρυνση μου από αυτήν θα πρέπει να αποφανθεί ο δήμος. Μόνο το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση και το γνώριζε αυτό ο κος Ταρενίδης».