GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αγώνας Δεξιοτεχνίας και Ηχοσυστημάτων Αυτοκινήτων από την Αυτοκινητιστική Λέσχη

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης διοργανώνει δύο εκδηλώσεις: Τον ετήσιο αγώνα ηχοσυστημάτων αυ...

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης διοργανώνει δύο εκδηλώσεις:

Τον ετήσιο αγώνα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων της ΕΜΜΑ στην πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 από 18:00 έως 22:00 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 από 10:00 έως 16:00. Όσοι επιθυμούν να μετρήσουν την απόδοση του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου τους μπορούν να προσέλθουν τις παραπάνω ώρες μπροστά από την Νομαρχία Ξάνθης.

Δηλώσεις συμμετοχής το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012,
στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το Κολυμβητήριο Ξάνθης, τον αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων Ξάνθης Επάθλου 2012 “συνοδηγήστε μαζί μας”. Ο αγώνας εντάσσετε στο ”Έπαθλο αγώνων Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος”.

Στον τίτλο του αγώνα προστέθηκε το “συνοδηγήστε μαζί μας” γιατί θα δοθεί η δυνατότητα σε τρεις τυχερούς θεατές, ύστερα από κλήρωση, να εκτελέσουν την διαδρομή του αγώνα ως συνοδηγοί με τους νικητές των τριών κλάσεων.»

Όπως αναφέρει η ΑΛΕΞ. «Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και να δείξετε τις δεξιότητές σας, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται, συμμετέχοντας στον αγώνα»

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται την Κυριακή το πρωί μέχρι τις 10.00 π.μ. και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ.