GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο εδώλιο τη Δευτέρα ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας για τα beach bar χωρίς άδεια

Στο εδώλιο κατηγορούμενος θα καθίσει τη Δευτέρα ο «επιχειρηματίας», που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη... για συμμετ...

Στο εδώλιο κατηγορούμενος θα καθίσει τη Δευτέρα ο «επιχειρηματίας», που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη... για συμμετοχή σε ληστείες, για τα δύο από τα τέσσερα beach bars που συμμετείχαν στο πάρτι της φοροδιαφυγής σε παραλίες της Καβάλας.

Στο εδώλιο κατηγορούμενος θα καθίσει τη Δευτέρα ο «επιχειρηματίας», που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή σε ληστείες, για τα δύο από τα τέσσερα beach bars που συμμετείχαν στο πάρτι της φοροδιαφυγής σε παραλίες της Καβάλας.

Το ΣΔΟΕ παρέπεμψε τον 55χρονο για σωρεία φορολογικών παραβάσεων, ενώ τα καταστήματα δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας -κάτι που επίσης καταγράφηκε από το ΣΔΟΕ στη δικογραφία-, όπως και ταμειακή μηχανή και δεν έκοβαν αποδείξεις.

Ο εντοπισμός του έγινε από τα μισθωτήρια συμβόλαια που είχε με τους δήμους Καβάλας και Παγγαίου για τα beach bars στο Περιγιάλι και στους Αμμόλοφους αντίστοιχα, για τους οποίους προκύπτουν σοβαρές ευθύνες, καθώς οι υπηρεσίες τους δεν έλεγξαν όλο το καλοκαίρι αν τα καταστήματα διέθεταν άδεια λειτουργίας κ.λπ.

Και ενώ ήταν κοινό μυστικό στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή ποιος κρύβεται πίσω από τα συγκεκριμένα beach bars, κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε να ελέγξει αν αυτά λειτουργούσαν νόμιμα, ενώ άλλοι επιχειρηματίες δηλώνουν ότι όλα έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση και αφού η θερινή σεζόν έχει σχεδόν τελειώσει.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι έκαναν συνεχώς μηνύσεις για το γεγονός ότι λειτουργούσαν χωρίς άδεια, αλλά οι δήμοι δεν σφράγιζαν τις επιχειρήσεις όπως προβλέπεται από τον νόμο, ενώ ο δήμαρχος Καβάλας Κ. Σιμιτζής δήλωσε στο «Εθνος» ότι θα ερευνήσει το θέμα και θα αναζητήσει ευθύνες.