GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



22χρόνος ήθελε να αυτοκτονήσει. Επενέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας απετράπη, την Κυριακή (29-7-2012) το απόγευμα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξη...

Άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας απετράπη, την Κυριακή (29-7-2012) το απόγευμα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε προχθές, ότι 22χρονος εκδήλωσε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά από συνεργασία με την εταιρεία της ιστοσελίδας, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά τα στοιχεία του 22χρονου.
 
Σε επικοινωνία που είχαν μαζί του, ειδικευμένοι ψυχολόγοι της Μ.Κ.Ο «Κλίμακα», επιβεβαίωσε τη πρόθεση του να αυτοκτονήσει και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Άμεσα αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και εντόπισαν τον 22χρονο, το οποίο  έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι, από κόψιμο λεπίδας και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.