GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες στο Δροσερό Ξάνθης!

Σε καταγγελίες για «απάνθρωπες» διακοπές της παρεχόμενης ηλεκτροδότησης στον οικισμό του Δροσερού προχώρησε η Ν.Ε. του ΚΚΕ στην Ξάνθη, ...


Σε καταγγελίες για «απάνθρωπες» διακοπές της παρεχόμενης ηλεκτροδότησης στον οικισμό του Δροσερού προχώρησε η Ν.Ε. του ΚΚΕ στην Ξάνθη, η οποία σε ανακοίνωσή της στηλιτεύει το γεγονός πως συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από δεκάδες οικογένειες στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη το πρωί της Πέμπτη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: 

 «Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ καταγγέλλει την απάνθρωπη επιχείρηση της ΔΕΗ την Πέμπτη 31 Μαϊου στο συνοικισμό του Δροσερού. Από τα χαράματα, στις 5 το πρωί, συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή ρεύματος σε δεκάδες οικογένειες στο Δροσερό. Στο νομό μας ήδη δεκάδες οικογένειες ζούνε στο σκοτάδι, χωρίς ρεύμα. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι το ρεύμα, βασικό κοινωνικό αγαθό, αποτελεί εμπόρευμα και παράγεται και καταναλώνεται με βάση το κέρδος. Χιλιάδες οικογένειες που έχει να μπει μεροκάματο στο σπίτι τους για μήνες ή και χρόνια ζουν καθημερινά με το φόβο της διακοπής του ρεύματος από το σπίτι τους.

Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων του Δροσερού σε όποιες κινητοποιήσεις πραγματοποιήσουν για να

επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα σε κάθε σπίτι, όπως έκανε και σε κάθε άλλη περίπτωση. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.»