GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έρευνες για αγνοούμενο δύτη στην Σαμοθράκη

Θρίλερ για την αναζήτηση ενός αγνοούμενου βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης, μετά την ανατροπή ενός φουσκωτού ταχ...

Θρίλερ για την αναζήτηση ενός αγνοούμενου βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης, μετά την ανατροπή ενός φουσκωτού ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δυο φίλοι από την Κομοτηνή που ψάρευαν με ψαροντούφεκο. Ο ένας από αυτούς ανασύρθηκε από το νερό σοβαρά τραυματισμένος.

Ο 45χρονος ψαροντουφεκάς σώθηκε από το πλήρωμα ενός  αλιευτικού σκάφους που βρισκόταν στην περιοχή της νησίδας Ζουράφα την στιγμή του ατυχήματος. Ο τραυματίας, που είναι υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και έμπειρος δύτης, μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού στη Χώρα της Σαμοθράκης και από εκεί τον παρέλαβε ελικόπτερο Super Puma με το οποίο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και στο πόδι που προκλήθηκαν από την προπέλα του σκάφους όταν έπεσε στη θάλασσα λόγω της ανατροπής, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του. Αντίθετα, ο 49χρονος φίλος του με τον οποίο είχαν βουτήξει μαζί αγνοείται και οι λιμενικοί «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης για να τον εντοπίσουν.