GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στήριξη των ανέργων ζητά η Ν.Ε. του ΚΚΕ στην Ξάνθη

Την άμεση ανακούφιση και προστασία των ανέργων επιζητά η Ν.Ε. του ΚΚΕ στην Ξάνθη, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ανακούφιση και ...

Την άμεση ανακούφιση και προστασία των ανέργων επιζητά η Ν.Ε. του ΚΚΕ στην Ξάνθη, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η ανακούφιση και η προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για το εργατικό κίνημα και για όλο το λαό που πρέπει να εκφραστεί με οργάνωση, αλληλεγγύη και συγκεκριμένες διεκδικήσεις όπως: Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κούρεμα και πάγωμα των δανείων τους, κατάργηση των «χαρατσιών».

Είτε κεντροδεξιά είτε κεντροαριστερή είναι η επόμενη κυβέρνηση δεν πρόκειται παρά και ενάντια σε όσες προεκλογικές υποσχέσεις δίνουν, δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ουσιαστικό μέτρο υπέρ των ανέργων και κατά της ανεργίας. Οι ελπίδες που καλλιεργούν είναι ψεύτικες για να τους υφαρπάξουν την ψήφο. Για να υπάρξουν μέτρα υπέρ των ανέργων πρέπει να εξαναγκαστούν από την ίδια την πάλη του λαού και αυτό μπορεί να το επιβάλλει ένας οργανωμένος λαός που παλεύει ασυμβίβαστα για το αναφαίρετο δικαίωμα της σταθερής εργασίας για όλους.»