GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και μια απόπειρας, σε βάρος ηλικιωμένης στην Καβάλα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υποθέσε...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής
Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένης που είχαν διαπραχθεί στην Καβάλα, από 43χρονο ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράστιδα : 
Τη 2-5-2012 το απόγευμα,  μετέβη με μια άγνωστη συνεργό της, η οποία αναζητείται, σε οικία 90χρονης ημεδαπής στην Καβάλα, όπου προσποιούμενες υπαλλήλους υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και προφασιζόμενες την καταβολή επιδόματος, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ.    
Προχθές (11-6-2012) το απόγευμα, μετέβη ξανά στην οικία της 90χρονης και προσποιούμενη ότι εργάζεται στο Δήμο Καβάλας, προσπάθησε να της αποσπάσει χρηματικό ποσό, χωρίς όμως αυτή τη φορά να τα καταφέρει.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για την ταυτοποίηση στοιχείων της συνεργού της και την διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.