GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεβαν σούπερ μάρκετ στη Δράμα

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (27-6-2012) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο 22χρονες αλλοδαπές, υπή...

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (27-6-2012) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο 22χρονες αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας και ένας 33χρονος ομοεθνής τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού κατ’ εξακολούθηση.  

Ειδικότερα, την Τετάρτη (27-6-2012) το μεσημέρι, οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ της πόλης και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, αξίας 210 Ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους υπεύθυνους του καταστήματος και στη συνέχεια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο.

Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, βρέθηκαν διάφορα καλλυντικά, συνολικής αξίας 400 περίπου Ευρώ, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει, λίγες ώρες νωρίτερα, από δύο καταστήματα (σούπερ μάρκετ) της Δράμας και των Σερρών.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής των δραστών σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.