GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρκαγιά κατέστρεψε βιοτεχνία στην Αλεξανδρούπολη

Ολοσχερώς καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις ισόγειας βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου που βρίσκεται στην περιοχή Παλαγίας Αλεξανδρούπολης, πλη...

Ολοσχερώς καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις ισόγειας βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου που βρίσκεται στην περιοχή Παλαγίας Αλεξανδρούπολης, πλησίον των Εργατικών Κατοικιών, από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών η πυρκαγιά έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις τόσο στο χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και στις αποθήκες, με συνέπεια όταν έφθασαν τα πυροσβεστικά οχήματα να... καίγεται η βιοτεχνία σε όλη την έκταση του ενός περίπου στρέμματος που καταλάμβαναν οι εγκαταστάσεις.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν συνολικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα με 37 άνδρες, που κατόρθωσαν να αποτρέψουν την επέκτασή της πυρκαγιάς στη γύρω περιοχή.

Προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στη βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου, που ήταν ανασφάλιστη, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: ΑΜΠΕ