GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Οι αιρετοί παρείσακτοι και εμείς τα μυρμήγκια που τα καταπατούν»

Ως Φαραωνικά χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, κος Σωτήρης Τσιακίρογλου, έργα που δρομολογούνται από τον Δήμο Ξάνθης, μεταξύ των...

Ως Φαραωνικά χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, κος Σωτήρης Τσιακίρογλου, έργα που δρομολογούνται από τον Δήμο Ξάνθης, μεταξύ των οποίων η κυκλοφοριακή μελέτη, η μελέτη για τη δυτική είσοδο της πόλης καθώς και ο ποδηλατοδρόμος στη γέφυρα του Κόσυνθου, και τα οποία αγγίζουν όπως ανέφερε ο ίδιος το ένα εκατομμύριο ευρώ. 
 
«Έχουμε τον Δήμο να εκτελεί έργα όπως ο ποδηλατοδρόμος, η κυκλοφοριακή μελέτη και μελέτη για την είσοδο στην πόλη, που όλα μαζί κάνουν 1 εκατομμύριο ευρώ. Το να κάνουμε φαραωνικά έργα όπως αυτά των οποίων την ανταποδοτικότητα δεν γνωρίζουμε δεν νομίζω ότι βοηθάει» τόνισε ο κος Τσιακίρογλου, ο οποίος ανέφερε πως δεν ζητείται από τη δημοτική αρχή η γνώμη των εμπλεκόμενων με τα κατά τόπους έργα που υλοποιεί φορέων. «Είναι πάγια τακτική του δήμου αυτή. Η μόνη διαφορά έγινε τώρα με την κυκλοφοριακή μελέτη, όπου ελπίζουμε πως οι θέσεις μας έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη» συμπληρώνει ο κος Τσιακίρογλου.

Σχολιάζοντας την κυκλοφοριακή μελέτη του δήμου Ξάνθης και την παράταση που αυτή έλαβε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ επισήμανε πως «το πρόβλημα του κέντρου της πόλης είναι πολύ μεγάλο και η κυκλοφοριακή μελέτη πήρε παράταση για το 2013. Όλη η αγορά περιμένει την κυκλοφοριακή μελέτη για να απαλλαγεί από τον φόρτο, το ότι απέτυχε η πλατεία οφείλεται στην κυκλοφοριακή μελέτη που δεν υπήρχε. Πρέπει ο δήμαρχος να βγει στην αγορά, έχουμε ένα δήμαρχο που είναι απών, ας βγει να δει τι γίνεται. Τα πάντα τρέχουν με ρυθμούς πολύ γρήγορους και εμείς με ρυθμούς χελώνας», για να συμπληρώσει πως χρειάζονται πρωτοβουλίες από τους πολιτικούς που έχουν εκλεγεί στην ελληνική βουλή και θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της περιοχής, λέγοντας πως «οι αιρετοί είναι παρείσακτοι και εμείς τα μυρμήγκια που τα πατούν κάθε στιγμή. Πρέπει οι πολιτικοί να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά τα οποία λένε προεκλογικά».