GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πλήγμα για τη Θράκη η κατάργηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού!

«Η κατάσταση μέχρι και πριν τις εκλογές ήταν άκρως απογοητευτική. Είχαμε μια κατάρρευση τις τουριστικής οικονομίας, όχι μόνο στα Ξ...

«Η κατάσταση μέχρι και πριν τις εκλογές ήταν άκρως απογοητευτική. Είχαμε μια κατάρρευση τις τουριστικής οικονομίας, όχι μόνο στα Ξενοδοχεία αλλά σε όλη την αγορά του τουρισμού στη Θράκη» αναφέρει ο κος Κώστας Χαντζηκωνσταντίνου, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης εκτιμώντας πως θα υπάρξει μια ελαφριά τόνωση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή το προσεχές διάστημα. 

«Όλο το κομμάτι αυτό που λεγόταν κοινωνικός τουρισμός έπαψε να υπάρχει και υπάρχουν και ανεξόφλητα υπόλοιπα από τις προηγούμενες χρονιές και αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την τουριστική μας κίνηση» συμπληρώνει ο κος Χαντζηκωνσταντίνου, τονίζοντας πως με τα δελτία κοινωνικού τουρισμού που χορηγούσε ο ΟΕΚ, έδιναν μια ανάσα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, κάτι που πλέον δεν συμβαίνει μετά και την κατάργηση των ως άνω κοινωνικών δομών. 

«Η καταβολή του ποσοστού που αντιστοιχεί σε αυτή την κοινωνική παροχή  μέσα από τις ασφαλιστικές εισφορές δεν καταργήθηκε, αλλά το θέμα είναι που πάνε αυτά  τα λεφτά. Εξακολουθούν να εισπράττουν, έπαψαν όμως  να παρέχουν» τονίζει ο ίδιος.