GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένοπλη ληστεία στην ΑΤΕ Κεραμωτής

Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κεραμωτής της Καβάλας σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όπως αποκλειστικά μετ...

Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κεραμωτής της Καβάλας σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όπως αποκλειστικά μετέδωσε πρώτος ο Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και η εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.

Δύο, άγνωστοι μέχρι στιγμής, δράστες εισέβαλαν στην τράπεζα και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν τα χρήματα από τα ταμεία του υποκαταστήματος, ενώ τράπηκαν σε φυγή.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές διευθύνσεις των γειτονικών νομών για το συμβάν.

Αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους Αστυνομικούς!
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει για το περιστατικό:  
«Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (18-6-2012) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία, σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Κεραμωτή Καβάλας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες (full face) και κρατώντας αυτόματα όπλα (Kalashnikov), μετέβησαν στο υποκατάστημα, όπου, έθραυσαν με σιδηρολοστό μια τζαμαρία και εισήλθαν στο εσωτερικό του. Ακολούθως, αφού πυροβόλησαν μία φορά εντός του υποκαταστήματος, απείλησαν τη διευθύντρια και μια υπάλληλο και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει έξω από το υποκατάστημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, καθώς επίσης και οι δυνάμεις γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων (Α.Δ. Δράμας, Ξάνθης και Σερρών), με αποτέλεσμα να εντοπιστούν, λίγο αργότερα, στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής – Αεροδρομίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι δράστες μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, αφού ακινητοποίησαν το όχημά τους, πυροβόλησαν εναντίον τους, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς.

Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από τις αστυνομικές αρχές συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών, οι οποίες πραγματοποιούν ελέγχους σε κομβικά σημεία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».