GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρίς εφορευτικές επιτροπές εκλογικά τμήματα στην Ξάνθη

Χωρίς εφορευτικές επιτροπές σε αρκετά από τα 223 εκλογικά τμήματα διεξάγονται από το πρωί της Κυριακής οι εκλογές στην Π.Ε. Ξάνθης.   ...

Χωρίς εφορευτικές επιτροπές σε αρκετά από τα 223 εκλογικά τμήματα διεξάγονται από το πρωί της Κυριακής οι εκλογές στην Π.Ε. Ξάνθης.
 
Όπως και στις εκλογές της 6ης Μαΐου, το βασικό πρόβλημα στη λειτουργία των εκλογικών τμημάτων της Π.Ε. Ξάνθης παραμένει η απουσία των εφορευτικών επιτροπών, με τους εφόρους να μην παρουσιάζονται σε αρκετά από τα 223 εκλογικά τμήματα του νομού. «Και σε αυτές τις εκλογές έχουμε πρόβλημα με τις εφορευτικές επιτροπές. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι με τους γραμματείς αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό, πιθανώς να επιστρατέψουν κάποιους απ’ αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν, περιμένοντας τους έφορους να εμφανιστούν» σημειώνει η υπεύθυνη του γραφείου εκλογών της Π.Ε. Ξάνθης κα Δεούδη. Πολλά εκλογικά τμήματα λειτουργούν με ένα άτομο στην εφορευτική τους επιτροπή και άλλα με κανένα, βάζοντας εμπόδια στη λειτουργία των τμημάτων.

Και τα 223 εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Ξάνθης άνοιξαν κανονικά στις 7.00 το πρωί, με την κα. Δεούδη να αναφέρει πως «οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων έχουν φτάσει σε όλα τα τμήματα και δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτά».