GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκτός ψηφοδελτίου επικρατείας της Ν.Δ. ο Γιώργος Πετράκης

     Ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ κος Γιώργος Πετράκης ο οποίος, αλήθεια πώς; βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ. για την εκλογικ...




     Ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ κος Γιώργος Πετράκης ο οποίος, αλήθεια πώς; βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ. για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, δεν συμπεριλαμβάνετε στις επιλογές του προεδρικού γραφείου της ΝΔ πιά.

      Δεν αναγράφεται ούτε αναφέρεται πλέον η συμμετοχή του συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ στα ψηφοδέλτια προσπαθώντας να “ξεχάσουν” την, όπως μας δήλωσαν στελέχη της Συγγρού, την ατυχή(sic) υιοθέτηση της πρότασης υψηλόβαθμου στελέχους της Ν.Δ. για την “υπόθαλψη” του συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, προσβλέποντας σε πολιτικά οφέλη στην περιοχή του τόπου κατοικίας του κου Πετράκη, την Ξάνθη, αλλά και … γενικότερα….

Χωρίς να διαφανούν, έστω και αχνά, κάποια ψηφοθηρικά οφέλη από την συμμετοχή του κου Πετράκη, τουναντίον μάλιστα στελέχη από την ΝΟΔΕ Ξάνθης θεωρούν αυτού του είδους τους κομματικούς ακροβατισμούς μια από τις πολλές αιτίες που το κόμμα της ΝΔ στην Ξάνθης καταγράφει συνεχώς πτωτική πορεία.