GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Τον ξυλοκόπησαν και του πήραν… 80 ευρώ!

Συνελήφθησαν την Τρίτη (13-6-2012) το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Ασ...

Συνελήφθησαν την Τρίτη (13-6-2012) το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 24, 16 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή τους, αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, το ίδιο απόγευμα, επιτέθηκαν σε ένα 21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν και αφού τον χτύπησαν στο σώμα, αφαίρεσαν από αυτόν, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες σε χωριό της Καβάλας και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο στη συνέχεια αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση των στοιχείων του τέταρτου δράστη.