GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Ζευγάρι ξυλοκόπησε 56χρόνο για… 10 "χάπια"!

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (16-6-2012) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο 36χρονοι ημεδαποί (αντρ...

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (16-6-2012) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο 36χρονοι ημεδαποί (αντρόγυνο), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.       

Ειδικότερα, ο 36χρονος, το μεσημέρι του Σαββάτου (16-6-2012), με το πρόσχημα ολιγόωρης εργασίας με αντίτιμο, οδήγησε τον 56χρονο σε ερημική τοποθεσία της Καβάλας. Ακολούθως, μετέβη στο σημείο και η σύζυγός του, όπου αφού χτύπησαν τον 56χρονο στο πρόσωπο και στο κεφάλι, αφαίρεσαν  από αυτόν, δέκα (10) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX και ένα (1) εισιτήριο αστικού λεωφορείου.   

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν. 

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κατασχέθηκαν μια (1) μεταλλική βέργα και το αφαιρεθέν εισιτήριο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.