GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κατάστημα της Ξάνθης

 Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η ένοπλη ληστεία που είχε διαπραχθεί το βρά...

 Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η ένοπλη ληστεία που είχε διαπραχθεί το βράδυ της 29η Ιανουαρίου του 2012 σε κατάστημα της Ξάνθης.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 41, 40, 29 (άνδρες) και 38 (γυναίκα) ετών για ληστεία.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι τέσσερις ημεδαποί, το βράδυ της 29-1-2012, φορώντας κουκούλες (full face), εισήλθαν σε κατάστημα της Ξάνθης και με την απειλή δύο όπλων και ενός μαχαιριού αφαίρεσαν από δύο πελάτες, συνολικά 1600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τεσσάρων δραστών θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.