GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετέφερε παράνομα αυτή και τα 4 παιδία της…

Συνελήφθη την Τετάρτη (29-5-2012) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ερυ...

Συνελήφθη την Τετάρτη (29-5-2012) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ερυθραίας κατηγορούμενος για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας, 42χρονης ομοεθνής του, απόπειρα παράνομης εξόδου της από τη χώρα και πλαστογραφία.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο να μεταφέρει την 42χρονη συνοδευόμενη από τα τέσσερα ανήλικα τέκνα της, με λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ., στην Καβάλα. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του, ένα (1) πλαστό οικογενειακό διαβατήριο των Σουδανικών Αρχών και ένα έγγραφο με ηλεκτρονικές κρατήσεις έξι (6) εισιτηρίων, με προορισμό τη Γερμανία, τα οποία και κατασχέθηκαν. 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 41χρονος, συνόδευσε την 42χρονη με τα ανήλικα τέκνα της από την Αθήνα στην Καβάλα, προκειμένου να τη μεταφέρει, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Χρυσούπολης Καβάλας, στη Γερμανία, προσποιούμενος ότι είναι σύζυγός της.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.