GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μιχελάκης για Πετράκη: «Η ΝΔ δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ» (+videο)

Θέση για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει στην τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία της Ξάνθης μετά την τοποθέτηση ενός συνδικαλιστή που προέ...

Θέση για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει στην τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία της Ξάνθης μετά την τοποθέτηση ενός συνδικαλιστή που προέρχεται και παραμένει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, του κ. Γιώργου Πετράκη δασικού υπαλλήλου, κλήθηκε από το ThrakiToday.com να πάρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κος Γιάννης Μιχελάκης που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη.

Μετά και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ άμεσες και άκρως επικριτικές ήταν οι αντιδράσεις δεκάδων ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι προσπαθούσαν, και συνεχίζουν να προσπαθούν, να ερμηνεύσουν τους λόγους που συνέτρεξαν για την τοποθέτηση του κ. Πετράκη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Ερωτηθείς για το εν λόγω θέμα ο κος Μιχελάκης ανέφερε πως «η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα, όσοι ασπάζονται τις αρχές και τις θέσεις της έχουν θέση στη ΝΔ. Η ΝΔ δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ, είναι ένα κόμμα, λαϊκό κόμμα, έχει ρίζες μέσα σε αυτή την κοινωνία και είναι ένα ανοιχτό κόμμα που όποιος ασπάζεται τια αρχές και τις θέσεις του έχει θέση μέσα σε αυτό» για να παραλληλίσει τη συμμετοχή του κ. Πετράκη με αυτή της προσχώρησης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως  «σας θυμίζω ότι και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήρθαν και προσχώρησαν στις τάξεις της ΝΔ. σας θυμίζω επίσης και το έχει πει και ο Αντώνης Σαμαράς πως σε αυτόν τον αγώνα που δώσει αύριο η ΝΔ ως κυβέρνηση καλεί πανστρατιά, δηλαδή τους πάντες, όλοι όσοι μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα, δεν περισσεύει κανένας».