GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη αλλοδαπός που διακινούσε λαθρομετανάστες

Συνελήφθη την Κυριακή (29-4-2012) πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των Λαγυνών Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρ...

Συνελήφθη την Κυριακή (29-4-2012) πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των Λαγυνών Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας,  ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μαρόκου και δύο (2) υπήκοοι Συρίας.

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση και τη χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο διακινητή, διότι μετέφερε παράνομα, με τη χρήση πλαστικής βάρκας, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. 

Με την σύλληψή του, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο Ελληνικό έδαφος, σε άλλους δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του Τουρκικού εδάφους.   

Κατασχέθηκε μια (1) πλαστική βάρκα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.