GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρκαγιά σε πιλοτή οικοδομής έκαψε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα!

-Τρεις πυρκαγιές σε δύο ημέρες στην Ξάνθη   Ένα δίκυκλο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο καταστράφηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ (22...

-Τρεις πυρκαγιές σε δύο ημέρες στην Ξάνθη
 
Ένα δίκυκλο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο καταστράφηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ (22.25) σε πιλοτή οικοδομής επί της οδού Καβάλας 7 στην Ξάνθη.
 
Η πυροσβεστική υπηρεσία κλίθηκε και κατέφτασε άμεσα στο σημείο κατασβήνοντας με τη συνδρομή ενός οχήματος και τριών ανδρών την πυρκαγιά, ωστόσο τα οχήματα είχαν ήδη υποστεί σοβαρές ζημιές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ η Π.Υ. Ξάνθης διενεργεί προανάκριση.
 
Μια ημέρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 14.40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή του Ιωνικού Ξάνθης από την οποία κάηκαν περίπου 150 στρέμματα δασικής έκτασης.

Άμεσα στο σημείο κατάφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με δεκατέσσερις συνολικά άντρες να καταβάλουν προσπάθειες για τον περιορισμό και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.  Την ίδια ημέρα μάλιστα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία της Ξάνθης, στην περιοχή «Πέρα Αμπέλια», από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με δυο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε άνδρες της Π.Υ. να θέτουν την φωτιά υπό έλεγχο.