GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ισχυρή κυβέρνηση στις 7 Μαΐου ζήτησε ο Μιχελάκης, από την Ξάνθη! (+video)

-Η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και όχι ένα κλειστό κλαμπ…  Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο...

-Η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και όχι ένα κλειστό κλαμπ… 

Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ κος Γιάννης Μιχελάκης και κυβερνητικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, εκτιμώντας παράλληλα πως στις 7 Μαΐου η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση.

«Το ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός που μπορεί να κυβερνήσει. Το ΠΑΣΟΚ; αυτό είναι αυτό που μας έβαλε στο Μνημόνιο. Τα άλλα κόμματα δεν έχουν κάποιο σχέδιο, δεν παρουσιάζουν κάτι αξιόπιστο, αλλά λένε πράγματα που χαϊδεύουν απλά τα αυτιά των πολιτών κερδίζοντας στο δίκαιο θυμό και τη δίκαιη οργή του κόσμου» επισήμανε ο κος Μιχελάκης, εκτιμώντας πως η ΝΔ έχει σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση.  

«Το ζήτημα είναι τι συμφέρει τη χώρα. Ποια είναι η εθνική επιταγή που είναι απαραίτητη για τη χώρα. Η Κυβέρνηση που θα βγάλει ο Ελληνικός λαός πρέπει σε μια συμμαχία και συνεννόηση με την κοινωνία να αναπτύξει το πρόγραμμα που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η επόμενη ημέρα είναι ένας αγώνας να ξαναφέρουμε τη χώρα εκεί που πραγματικά της αξίζει και όχι εδώ που την έχουν καταντήσει. Το χάος και η ακυβερνησία είναι το τελευταίο που θα ήθελε  κανείς σε αυτή τη χρονική στιγμή» συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας πως είναι εθνική επιταγή η ύπαρξη ισχυρής κυβέρνησης και όχι «κομματική μισαλλοδοξία της ΝΔ».  

Δεν εξουσιοδοτήσαμε τον Παπανδρέου….
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους ολόκληρου του πολιτικού συστήματος για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, ο κος Μιχελάκης δήλωσε πως «όταν θέλει να πει κάτι η ΝΔ το λέει ο πρόεδρός της ή τα στελέχη της».


Στάχτη στα μάτια το σχέδιο για τους λαθρομετανάστες!
Όπως σημείωσε ο ίδιος αναφερόμενος στο σχέδιο της δημιουργίας κέντρων φύλαξης λαθρομεταναστών και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει  «το 2009 η ΝΔ είχε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δημιουργίας χώρων για τους λαθρομετανάστες, μετά από συνεννόηση με τις κοινωνίες για αυτό και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Έρχεται η Χρυσοχοϊδης και σταματάει το πρόγραμμα για δύο χρόνια γιατί έλεγε ότι έβλαπτε τα στρατόπεδα και έρχεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και ξεκινάει ένα σόου και δημιουργεί όλο αυτό το θέμα» για να συμπληρώσει πως «ποιος πιστεύει ότι λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές όλο αυτό το σόου δεν ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Εάν το εννοούσαν όλο αυτό που κάνουν τώρα στο τέλος θα έπρεπε και να είχαν υπεύθυνη θέση όλο αυτό το διάστημα και να είχαν συνεχίσει αυτό που αφήσαμε εμείς του 2009».

Λένε εκ των υστέρων ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος….
«Έρχονται τώρα εκ των υστέρων και λένε όλοι ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Τότε όμως που τα λέγαμε εμείς μας ρίχνανε λάσπη και λέγανε τον Σαμαρά πρωθυπουργό της δραχμής» σημείωσε ο ίδιος εξηγώντας πως έπρεπε  «να υλοποιηθούν οι αποφάσεις τις 26 Οκτωβρίου για κούρεμα του χρέους και μείωση του επιτοκίου για να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο. Και εκεί ο Σαμαράς κόντρα σε ένα ρεύμα εύκολου λαϊκισμού είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Είπε ουσιαστικά όχι στη δραχμή και όχι στην έξοδο από την Ευρώπη», εκτιμώντας ο ίδιος πως η ΝΔ μπορούσε να είχε επιλέξει τον εύκολο δρόμο του όχι και να διατηρήσει υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά, όμως «επέλεξε τον δύσκολο δρόμο, την υπεύθυνη στάση για το πώς πρέπει να πορευτεί η χώρα».  


Ισχυρή κυβέρνηση!
Για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές τις 6ης Μαΐου ο κος Μιχελάκης επισήμανε πως «ο κόσμος περιμένει συγκεκριμένα πράγματα. Στις 7 Μαΐου περιμένει μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα κάτσει να δουλέψει και θα δώσει πνοή σε έναν λαό που έχει χάσει την ελπίδα του». Παράλληλα ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως «το ζήτημα είναι να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση, αλλιώς θα καταρρεύσει. Εσείς τι θα επιλέγατε ανάμεσα στην ακυβερνησία και το χάος;»
 

Δεν περισσεύει κανένας!
«Δεν περισσεύει κανένας. Η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και όχι ένα κλειστό κλαμπ. Όπως συμφωνεί με τις απόψεις μας έχει θέση στο κόμμα μας. Εμείς καλέσαμε μια πανστρατιά» ανέφερε ο κος Μιχελάκης σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κος Γιώργου Πετράκη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, με τον τελευταίο να προέρχεται από τον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση αυτή στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.