GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λειτουργεί χωρίς διευθυντή η ΔΕΥΑ του δήμου Αβδήρων!!! Είναι σύννομο;

-Ότι θέλει κάνει ο δήμαρχος Αβδήρων αδιαφορώντας για την έννομη τάξη…. Από την έρευνα του ThrakiToday.com και τα στοιχεία που συλλέγονται...

-Ότι θέλει κάνει ο δήμαρχος Αβδήρων αδιαφορώντας για την έννομη τάξη….

Από την έρευνα του ThrakiToday.com και τα στοιχεία που συλλέγονται καθημερινά φαίνεται ότι εδώ και εννέα περίπου μήνες, μετά και την παραίτηση του τελευταίο γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΑ κου Καρακασίδη το καλοκαίρι του 2011, η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου Αβδήρων λειτουργεί χωρίς Γενικό Διευθυντή!

Παρά το γεγονός πως ο δήμος θα μπορούσε να καλύψει το κενό αποσπώντας υπάλληλο που έχει τα τυπικά προσόντα από άλλη υπηρεσία του δήμου για την κάλυψη της διευθυντικής θέσης αυτό δεν έχει συμβεί, ενώ αντίθετα ο δήμος επέλεξε να προχωρήσει σε προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης και ενώ είναι σε γνώση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κου Θύμιου Σώκου.

Ωστόσο αν και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΜΘ, με απόφασή της, από τις 17 Φεβρουαρίου του 2012 έχει εγκρίνει την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΥΑΑ αυτή δεν έχει προχωρήσει χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη δικαιολογία, καθώς ο δήμος παρουσιάζει μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει αναφορικά με το εάν όλο αυτό το χρονικό διάστημα η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου λειτουργεί σύννομα, καθώς το γεγονός της έλλειψης Γενικού Διευθυντή έρχεται σε αντίθεση με το οργανόγραμμα της εν λόγω υπηρεσίας. Έχοντας το κενό αυτό στη διοικητική διάρθρωση της υπηρεσίας από το καλοκαίρι του 2011 τα ερωτήματα που θέτουν σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στον δήμο Αβδήρων είναι στο κατά πόσο είναι σύννομες οι υπογραφές των ερετών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων οι οποίες αναγράφονται σε έγγραφα και αποφάσεις της ΔΕΥΑΑ. 

Επίσης, ένα δεύτερο ερώτημα και το σπουδαιότερο είναι από πλευράς εμπλεκομένων με τη ΔΕΥΑΑ και μη, οι λόγοι που δεν προχωρά προς αυτή την κατεύθυνση η δημοτική αρχή, δηλαδή της προκήρυξης θέσης Γενικού Διευθυντή στη δημοτική επιχείρηση, ανησυχώντας για το εάν θα ελέγχουν στο μέλλον διοικητικά, αστικά ή ποινικά για τις αποφάσεις που παίρνουν στο συμβούλιο της ως άνω εταιρίας. 

Τελικά, ποιος κρίνει και ποιος λειτουργεί σύννομα ή…. σχεδόν σύννομα στον δήμο Αβδήρων. Τα εντάλματα και οι πληρωμές, ή και οι προκαταβολές, της ΔΕΥΑΑ πληρούν τις προϋποθέσεις κατά τον νόμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια