GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στο Κολυμβητήριο Ξάνθης

-Οι σύλλογοι κατέθεσαν μήνυση για τις λεηλασίες στα γραφεία τους! Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι κολυμβητικοί σύλλογοι Ξάνθης γι...

-Οι σύλλογοι κατέθεσαν μήνυση για τις λεηλασίες στα γραφεία τους!

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι κολυμβητικοί σύλλογοι Ξάνθης για τις φθορές που υπέστησαν τα γραφεία τους από τους τελευταίους βανδαλισμούς του χώρου του Κολυμβητηρίου. Όπως ανέφερε μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα ο πρόεδρος του συλλόγου Ποσειδώνα κος Γιώργος Κόκκινος «εκτός από τις ζημιές που υπέστη το Κολυμβητήριο μας κλέψανε τα γραφεία τα δικά μας, πήραν τον υπολογιστή ένα μέρος του ρουχισμό και κάποια θερμαντικά. Για αυτό καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην αστυνομία». 

Όπως μάλιστα καταγγέλλει ο ίδιος, οι σύλλογοι είχαν ζητήσει από τη δημοτική αρχή να «κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν το πώς μπορούν να λειτουργήσουν ξανά το Κολυμβητήριο», ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ, λόγω απροθυμίας της δημοτικής αρχής, όπως αναφέρει ο κος Κόκκινος. «Το Κολυμβητήριο ήταν ένα στολίδι για την πόλη μας και αν και δεν θέλαμε να γίνουμε προάγγελοι αρνητικών γεγονότων φτάσαμε στο σημείο να έχει λεηλατηθεί το δημοτικό Κολυμβητήριο» επισημαίνει ο κος Κόκκινος, συμπληρώνοντας πως «πέραν από τις ζημιές που έχουμε πάθει εμείς πρέπει να ενδιαφερθούμε όλοι για ένα δημοτικό κτήριο που το ανακαίνισαν το 2007 και αυτή τη στιγμή ρημάζει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, ότι δεν γίνεται διάλογος με τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το Κολυμβητήριο και είμαστε πολλοί. Έχουμε πει άλλωστε πολλές φορές ότι εμείς θέλουμε και μπορούμε να λειτουργήσουμε το Κολυμβητήριο».

Μάλιστα παρά το γεγονός πως οι σύλλογοι έχουν καταθέσει προτάσεις στη δημοτική αρχή για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει ξανά το δημοτικό Κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και πρόταση για αλλαγή του τρόπου θέρμανσης του χώρου ώστε να αποδεσμευτεί το Κολυμβητήριο από το πολυδάπανο κόστος του πετρελαίου, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς της δημοτικής αρχής. «Έχουμε αποφασίσει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και προς αυτή την κατεύθυνση θα οργανώσουμε εθελοντικό καθαρισμό στον χώρο γιατί η εικόνα είναι απαράδεκτη. Δεν ξέρω γιατί αυτή η αδιαφορία και δεν ξέρω αν θα ενδιαφερθεί κανείς» συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια