GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



45.000 ευρώ θα απονείμει ο δήμος Αβδήρων στη διαφήμισή του. Πώς;

-Σοβαρές επιφυλάξεις εκφράζονται από γνωρίζοντες τον χώρο της προβολής για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά υπέρ των π...

-Σοβαρές επιφυλάξεις εκφράζονται από γνωρίζοντες τον χώρο της προβολής για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά υπέρ των πολιτών του δήμου.
-Την απόφαση γνωρίζουν λίγοι εκλεκτοί, τις προθέσεις περισσότεροι… παραμονές εκλογών!

Απόφαση πήρε το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων (πριν από περίπου δύο μήνες) να εντάξει στο οικονομικό του πρόγραμμα τη διαφημιστική του προβολή. Αυτή θα χρηματοδοτηθεί μέσα από προγράμματα είτε από τους εθνικούς πόρους ή από ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούν αντίστοιχες δράσεις.

Το ύψος του προγράμματος προβολής του δήμου Αβδήρων είναι της τάξεως των 45.000 ευρώ, το οποίο θα επιμεριστεί σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη αφορά την παραγωγή ενός ολιγόλεπτου βίντεο στο οποίο θα καταγράφονται οι καλύτερες εικόνες του δήμου, η δεύτερη ενότητα αφορά την προβολή του δήμου μέσω του διαδικτύου και η τρίτη κατηγορία αφορά δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις σε έντυπα και περιοδικά.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί απευθείας αναθέσεων έργου σε φιλικά προς τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή του Δήμου Αβδήρων τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά δημιουργούνται ερωτηματικά για το εάν έχει ήδη ανατεθεί με αντίστοιχες εντολές η εκπόνηση των θεματικών προβολών του δήμου Αβδήρων.

Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι του δήμου Αβδήρων αναρωτιούνται μέχρι ποιού σημείο θα φτάσει ο δήμαρχος να εκθέτει τον δήμο Αβδήρων αναλογιζόμενοι και τις φαραωνικές δηλώσεις για λόφους όπου θα δενδροφύτευε τη φθινοπωρινή περίοδο (2011) δηλ. τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά και την εαρινή περίοδο φύτευσης δένδρων για το 2012 που τελειώνει τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα. Μάλιστα όπως είχε αναφερθεί τότε οι δενδροφυτεύσεις αυτές, που δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα, θα γίνονταν με χρήματα του δήμου ενώ παράλληλα είχε αναφερθεί ότι θα διεκδικηθούν χορηγίες τα χρήματα των οποίων θα δίνονταν στις σχολικές μονάδες του δήμου. 

Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε καμία από τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Βασίλη Τσολακίδη και του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παραστατίδη. Εξ όσων είναι σε γνώση του ThrakiToday καμία χορηγία ή δωρεά δεν κατάφεραν να “φέρουν” στον δήμο και κατά συνέπεια να τη διαθέσουν σε σχολικές μονάδες του δήμου, μένοντας μόνο στις δηλώσεις εντυπωσιασμού που μέχρι στιγμής είναι κενές ουσίας. Ευχή των πολιτών του δήμου είναι να υπάρξει διαφάνεια και ουσιαστική παραγωγή έργου και ανταποδοτικότητα για το καλό των κατοίκων του δήμου Αβδήρων αφήνοντας κατά μέρους μισαλλοδοξίες και αντιπαραγωγικές πολιτικές που δεν προσφέρουν τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια