GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βαρύς ο “πέλεκυς της δικαιοσύνης” για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη

Μανώλης Τσέπελης πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΞ : 40.000 ευρώ εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάθε 1 και 15 παρουσία στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθη...

Μανώλης Τσέπελης πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΞ: 40.000 ευρώ εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάθε 1 και 15 παρουσία στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης

Παναγιώτης Κάρτης:
10.000 ευρώ εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία κάθε 1 και 15 στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης

Σαλή Ογλού Ντιλέκ: παρουσία κάθε 1 και 15 στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα   
Δεν επεβλήθη κανένας περιοριστικός όρος στα άλλα δύο πρόσωπα που συμπεριελάμβανε το κατηγορητήριο
                               
Τη λέξη “ένοχος” άκουσε πριν την ώρα του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης κος Μανώλης Τσέπελης όταν λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε την πόρτα του ανακριτή και κλήθηκε να δικαιολογήσει ενώπιων των ανακριτικών αρχών στο δικαστικό μέγαρο Ξάνθης τις 32 προσλήψεις υπαλλήλων στη δημοτική επιχείρηση το διάστημα 2008-2009.
Μετά από μια πολύωρη ανάκριση ο κος Τσέπελης αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 40.000 χιλιάδων ευρώ, το ύψος της οποίας από νομικούς κύκλους της Ξάνθης οι οποίοι σχολίασαν στο ThrakiToday φωτογραφίζει τις σοβαρότατες ποινικές ευθύνες που θα κληθεί ο κος Τσέπελης να εξηγήσει στην τακτική ακροαματική διαδικασία που θα οριστεί.
Για τον συνήγορο της υπεράσπισης του κ. Τσέπελη και μόνο η προσφυγή στο συμβούλιο Εφετών Θράκης σκιαγραφεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης και της κατηγορίας η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος. 


Ο κος Τσέπελης από τις αρχές της δεκαετίας του 90 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με παρατάξεις της ΝΔ, διατελώντας στενός συνεργάτης σε εκλογικές αναμετρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ στην Ξάνθη.

Παράλληλα επί σειρά ετών διετέλεσε αξιωματούχος της ΝΟΔΕ Ξάνθης εκπροσωπώντας την τοπική αυτοδιοίκηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια