GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιάννης Δημαράς: Μείζον πολιτικό πρόβλημα η παραίτηση των Οικονομικών Εισαγγελέων

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς σχετικά με την παραίτηση των κ.κ. Πεπονή και Μουζακίτη δήλωσε: Ποιος κυβερνά ...

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς σχετικά με την παραίτηση των κ.κ. Πεπονή και Μουζακίτη δήλωσε:

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Το ερώτημα, για ακόμη μία φορά, γίνεται δραματικό και κρίσιμο, μετά και την παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη και των συγκλονιστικών καταγγελιών τους.

Η …. δήθεν απάντηση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης καθιστά το γεγονός και μείζον πολιτικό θέμα εν μέσω της κρίσης αξιών και θεσμών που βιώνει η πατρίδα.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε πως η εγχώρια τρόικα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, στην ουσία συνεργάζεται για την συγκάλυψη των ενόχων και την αναβάπτισή τους ως αθώων, μέσω της μη εκλεγμένης κυβέρνησης υπό τον κ. Παπαδήμο, στην οποία δηλώνουν ότι συμπράττουν.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών είναι αντίθετο σε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης πράξεων που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάντια. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια που του κρύβουν οργανωμένα συμφέροντα, τα οποία δεν αρκούνται στην κλοπή και διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, αλλά έχουν μεθοδεύσει και το ακαταδίωκτο των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων που με τη συμπεριφορά τους οδήγησαν την πατρίδα στο σημερινό σημείο. Για να εκτελεστεί το σχέδιό τους δεν διστάζουν, όπως καταγγέλλουν και οι εισαγγελείς, να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στο έργο της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια