GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γ. Τσεγγελίδης στηρίζει Εφραίμ!

-Η παρουσία Τσεγγελίδη εξοργίζει φίλους και υποστηρικτές του και εκθέτει πολιτικές επιλογές που προσυπόγραφε μέχρι πρότινος. Γιατί; -Αδειάζε...

-Η παρουσία Τσεγγελίδη εξοργίζει φίλους και υποστηρικτές του και εκθέτει πολιτικές επιλογές που προσυπόγραφε μέχρι πρότινος. Γιατί;
-Αδειάζει ο δήμαρχος Στυλιανίδης τον αντιδήμαρχο Τσεγγελίδη στις "θρησκευτικές" του…. επιλογές!

Ο αντιδήμαρχος Ξάνθης υπεύθυνος για τη δημοτική αστυνομία και πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του δήμου, κος Γιάννης Τσεγγελίδης, βρέθηκε στην ιερά Μονή Βατοπεδίου τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, μια από τις πολύ λίγες φορές που επισκέπτεται την Αθωνική Πολιτεία.

Πληροφορίες του ThrakiToday θέλουν τον κ Τσεγγελίδη να δηλώνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του και την ηθική υποστήριξη του στον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου και τον στενό του συνεργάτη αντίστοιχα Αρχιμανδρίτες Εφραίμ και Αρσένιος. Η απομάκρυνση του αντιδημάρχου Ξάνθης από τα καθήκοντά του στον δήμο έγινε “οικεία βουλήση”.

Για το θέμα αυτό δήλωσε άγνοια και την έκπληξή του ο δήμαρχος Ξάνθης κος Μιχάλης Στυλιανίδης, πολλαπλασιάζοντας τις φωνές που θέλουν τον δήμαρχο να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των στενών συνεργατών του.

Ο αντιδήμαρχος Ξάνθης και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Ξάνθης φωτογραφήθηκε με τον ηγούμενο Εφραίμ να οδηγείται στους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι στη συνέχεια μετά το μεσημέρι της Τρίτης κατ’ εφαρμογή του εντάλματος σύλληψής του τον οδήγησαν μέσα από τις γνωστές, απ’ άλλα ρεπορτάζ, διαδικασίες οδικώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για τα περαιτέρω.

Ήδη έντονα συζητείται η στάση του κ. Τσεγγελίδη, ο οποίος και σε προσωπικό επίπεδο ασχολείται με τον τουρισμό μέσα από τις επιχειρήσεις του αλλά και πρόσφατα είχε έντονο ενδιαφέρον στην παραθαλάσσια ζώνη των Αβδήρων, όπου εξακολουθεί να υφίστανται οι διεκδικήσεις της μονής με τις “ευλογίες” της πρώην δημάρχου Αβδήρων, κας Εύας Τσακίρη, η οποία κατά περιόδους συνεργαζόταν στενά με τον κ. Τσεγγελίδη.

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Ξάνθης και στο σύνολο των πολιτών της ευρύτερης περιοχής η προσωπική πολιτική την οποία εφαρμόζει ο κος Τσεγγελίδης το τελευταίο χρονικό διάστημα ως αξιωματούχος του δήμου Ξάνθης, έχοντας στις περισσότερες των περιπτώσεων την πλήρη συναίνεση του υπό αποχώρηση δημάρχου Ξάνθης κου Μιχάλη Στυλιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια