GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΣΕΚΑΠ οι εργαζόμενοι!

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ κατά της εταιρίας και των μετόχων, με αφορμή της τελευταίες προσπάθειες της ΑΤΕ να εντά...

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ κατά της εταιρίας και των μετόχων, με αφορμή της τελευταίες προσπάθειες της ΑΤΕ να εντάξει τους εργαζόμενους σε καθεστώς ΔΕΚΟ.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρίας το πρωί της Τετάρτης ζητώντας να μην πληρωθούν σύμφωνα με το καθεστώς του ενιαίου μισθολογίου, όπως προτάθηκε από την ΑΤΕ.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν στις 7 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα από σήμερα, ενώ μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή που προστατεύει τους εργαζόμενους μέχρι και την ημέρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων.

Από την αρχή οι εργαζόμενοι είχαν εκφράσει την αντίδρασή τους στην πρόθεσή αυτή της ΑΤΕ, απευθύνθηκαν ακόμη και στη ΓΣΕΕ, φτάνοντας στο σημείο τα δύο σωματεία εργαζομένων με τον εργατολόγο τους να κινούνται δικαστικά ώστε να κατοχυρώσουν και νομικά τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια