GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο Φεστιβάλ Συκιών Θεσσαλονίκης η Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης

Επέστρεψε η μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, από τη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις και τη βαθειά ικανοποίηση των χορωδών της...

Επέστρεψε η μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, από τη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις και τη βαθειά ικανοποίηση των χορωδών της. Για ακόμη μία φορά η Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Θεόδωρου Μανώλη, εκπροσώπησε το Δήμο Ξάνθης με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία της και στο αξιοζήλευτο έργο που επιτελεί εδώ και 40 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα η Χορωδία πήρε μέρος στο 17ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Δήμος Συκιών. Στο φεστιβάλ θα πάρουν μέρος συνολικά 20 Χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ στη βραδιά που εμφανίστηκε η Χορωδία του Δημ. Ωδείου Ξάνθης εμφανίστηκαν οι χορωδίες, της Εβραϊκής κοινότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Κιλκίς , του Δήμου Καλαμαριάς και του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Θεσ/νίκης.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο παρουσία των αρχών του Δήμου, του προέδρου του τομέα πολιτισμού, του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου. Τα σχόλια των διοργανωτών και όλων αυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν κάτι περισσότερο από κολακευτικά.

Όμως παρ’ όλη την επιτυχημένη εμφάνιση της Χορωδίας οι καρδιές των χορωδών ήταν βαριές και σφιγμένες, γιατί γνώριζαν ότι η αποψινή τους εμφάνιση ήταν αφιερωμένη στον καλό τους φίλο, τον άνθρωπο, το συνεργάτη, το συνχορωδό και το μοναδικό μπάσο, τον Ανέστη Πετρακόπουλο ( τέος Δ/ντη της Αστυνομικής Δ/σης Ξάνθης), ο οποίος λίγες μέρες πριν έφυγε για το αιώνιο ταξίδι. Θεώρησαν ότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία, μια τέτοια σοβαρή εκδήλωση να αφιερωθεί στον αγαπημένο τους φίλο και συνχορωδό τους, σαν το καλύτερο μνημόσυνο.

Ο Μαέστρος Θεόδωρος Μανώλης και οι Χορωδοί της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Δήμαρχό μας κο Μιχάλη Στυλιανίδη και τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κο Φανουράκη Εμμανουήλ, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες της Χορωδίας.

Κε Δήμαρχε, για ακόμα μία φορά, σας παροτρύνουμε να επενδύστε στον σοβαρό και υγιή πολιτισμό, όσο μπορείτε, γιατί είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος και η πιο βέβαιη επένδυση, για να ξεπεράσουμε τους χαλεπούς καιρούς που περνάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια