GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυξάνονται τα κρούσματα ληστείας στο παζάρι της Ξάνθης

Ολοένα και περισσότερα τα κρούσματα κλοπών στο παζάρι της Ξάνθης, με κατοίκους της πόλης να αναφέρουν στο ThrakiToday πως έχουν πέσει θύματα...

Ολοένα και περισσότερα τα κρούσματα κλοπών στο παζάρι της Ξάνθης, με κατοίκους της πόλης να αναφέρουν στο ThrakiToday πως έχουν πέσει θύματα ληστών ουκ ολίγες φορές.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, οι δράστες εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία αποσπώντας πορτοφόλια μέσα από τις τσάντες, κυρίως ηλικιωμένων ατόμων. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που χρησιμοποιούν ξυραφάκια, με τα οποία σκίζοντας τις ραφές από τις τσάντες προχωρούν στην αφαίρεσε των πορτοφολιών που βρίσκονται εντός.  Μάλιστα, σε πολλές των περιπτώσεων τα θύματα δεν αντιλαμβάνονται το γεγονός, παρά μόνο τη στιγμή που χρειάζεται να κάνουν χρήση των χρημάτων τους.  

Την ίδια στιγμή και παρά το γεγονός πως εδώ και δύο βδομάδες ξεκίνησαν ελέγχους τα ΚΕΛΑΥΕ στην Ξάνθη, ειδικά κλιμάκια για την πάταξη του παρεμπορίου, με πρώτο σταθμό το παζάρι της πόλης τα κρούσματα παρεμπορίου συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους εντός και περιμετρικά της πλατείας εμπορίου, με μικροπλανόδιους πωλητές να προσφέρουν παράνομα προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια