GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη σέντρα Ορφέας και Εύμοιρο

Πραγματοποιήθηκε επιτέλους η κλήρωση της Δ’ Εθνικής και σέντρα θα γίνει τον Νοέμβρη (06-11) μετά από 4! μήνες προετοιμασία για τις ομάδες πο...

Πραγματοποιήθηκε επιτέλους η κλήρωση της Δ’ Εθνικής και σέντρα θα γίνει τον Νοέμβρη (06-11) μετά από 4! μήνες προετοιμασία για τις ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτήν. 

Στις 14 ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος συμπεριλαμβάνεται και η Καβάλα που υποβιβάστηκε από την Superleague. Οι Ξανθιώτες φέτος θα έχουν μόνο 2 εκπροσώπους, καθώς ο περσινός πρωταθλητής της Super Extra, Ηρακλής Ν. Ζυγού, δεν δήλωσε συμμετοχή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και παρέμεινε στο Τοπικό.

Οι δύο εκπρόσωποι από την Ξάνθη είναι ο Ορφέας Puma Ξάνθης, που την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται έναν άλλο Ορφέα, αυτόν της Ελευθερούπολης και η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου που δοκιμάζεται στις Σέρρες, απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Οι δύο ομάδες, θα αναμετρηθούν στο ¨ντέρμπι της Ξάνθης¨ την 8η αγωνιστική, από τις πιο ενδιαφέρον αναμετρήσεις είναι αυτές με την Καβάλα, ο Ορφέας θα την αντιμετωπίσει στο φινάλε του πρώτου γύρου, ενώ το Εύμοιρο την 3η αγωνιστική.

Η 1η αγωνιστική (06/11 15:00):
Έβρος Σουφλίου - ΑΕ Πιερέων 2004
ΑΕ Αμπελοκήπων - Άρης Ακροποτάμου
Αετός Αρριανών - Προσοτσάνη
Εθνικός Σιδηροκάστρου - ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου
Ορφέας Puma Ξάνθης - Ορφέας Ελευθερούπολης
Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης - Ελπίδα Σαππών
ΑΕ Ν. Χιλής - Καβάλα

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια