GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην αποστολή ο Βάλλας

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Superleague, θέλει επιτέλους και το αποτέλεσμα η Skoda Ξάνθη και ευελπιστεί ότι από τ...

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Superleague, θέλει επιτέλους και το αποτέλεσμα η Skoda Ξάνθη και ευελπιστεί ότι από το Σάββατο (29/10 ώρα 17:15 NOVA3) θα γίνει η αρχή, από το Αγρίνιο, κόντρα στον νεοφώτιστο Παναιτωλικό. 

Στις υπηρεσίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και ο Σπύρος Βάλλας, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, αλλά ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Εκτός αποστολής ο Σταύρος Σταθάκης που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του, από την αναμέτρηση με την Τρίπολη. 

Σε περίπτωση που καταφέρει να αγωνιστεί ο Σπύρος Βάλλας, στην βασική 11αδα της ξανθιώτικης ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει ο Κομεσίδης στην δεξιά πτέρυγα, ενώ πολύ πιθανή είναι η συμμετοχή του Μαρκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης. Πλάνα για το μαρκάρισμα του Άγγελου Χαριστέα προετοιμάζει ο Έλληνας τεχνικός, καθώς ο διεθνής φορ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στην αποστολή με τον Παναιτωλικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τους: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Βάλλας, Στάσιακ, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Ντίκα, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πόι, Βλαχοδήμος, Μαρκόφσκι, Σουάνης, Μάρα και Καζάκης.

Για τον Παναιτωλικό, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός του γεγονότος ότι η ομάδα του Αγρινίου είχε ρεπό 2 αγωνιστικών και έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον Ατρόμητο από την 1 Οκτώβρη. Μοναδικές απουσίες για τον Παναιτωλικό οι Καραμαλίκης και Μπαμπανιώτης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και κ. Σταματόγλου (Καβάλας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια