GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κακή εμφάνιση και ήττα στο Αγρίνιο

Πολύ κακή εμφάνιση για την Skoda Ξάνθη, αλλά και πολύ κακή διαιτησία του κ. Βοσκάκη, στο Αγρίνιο, που σαφώς επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα το...

Πολύ κακή εμφάνιση για την Skoda Ξάνθη, αλλά και πολύ κακή διαιτησία του κ. Βοσκάκη, στο Αγρίνιο, που σαφώς επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (2-0), κόντρα στον τοπικό Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτη φάση των Ξανθιωτών στο 78΄με τον Βλαχοδήμο που πέρασε ως αλλαγή. Άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μαρσελίνιο στο 90΄που πέρασε 3 παίκτες αλλά αστόχησε στο τελείωμα. 

Τα γκολ για τον Παναιτωλικό ο Μητρόπουλος στο 35΄και ο Ρότσα στο 65΄με πέναλτι, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 75΄. Με 10 παίκτες τελείωσε η Ξάνθη, αφού από το 65΄ο Εντιμάρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι φάσεις του αγωνα:
34' Από σέντρα του Χαριστέα, την κεφαλιά έπιασε ο αμαρκάριστος Μητρόπουλου και σημείωσε το 1-0.
65' Με πέναλτι ο Ρότσα πέτυχε το 2-0, σημείο που ο Εντιμάρ δέχτηκε κόκκινη απευθείας κάρτα.
72' Καλή ευκαιρία με τον Θεοδωρίδη που αστόχησε από καλή θέση.
75' Δοκάρι ο Παναιτωλικός με πλασέ του Ρότσα
78' Πρώτο σουτ για την Ξάνθη με τον Βλαχοδήμο έδιωξε σε κόρνερ ο Μπλάζιτς.
87' Άστοχο σουτ του Καμαρά από καλή θέση.
90' Ωραία ενέργεια με τον Μαρσελίνιο αλλά αστόχησε στο τελείωμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα (82' Σιόντης), Μπουμάλ (56' Θεοδωρίδης), Χαριστέας (86' Μπαμόγκο), Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Εντιμάρ, Πόι (70' Καζάκης), Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα (53' Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (59' Βασιλακάκης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και κ. Σταματογλου (Καβάλας)

*Παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα κ. Βοσκάκη έχει η Skoda Ξάνθη, αφού σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις αδίκησε την ξανθιώτικη ομάδα, αρχικά δεν έδωσε κόκκινη στο 4ο λεπτό στον Ντολεζάι για σκληρό μαρκάρισμα με πρόθεση να χτυπήσει τον Μαρσελίνιο, έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εντιμάρ στον Καμαρά εντός περιοχής στο 65΄και απέβαλε τον Εντιμάρ, κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Ξανθιώτες, ακόμα ακύρωσε και γκολ της Ξάνθης λίγο μετά το 2-0 όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παναιτωλικού μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρσελίνιο αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη της εκτέλεσης, για να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια