GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Νέοι

Με πέντε γκολ (1-5) επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη (Κ-20), αφού στο Αγρίνιο η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να πρ...

Με πέντε γκολ (1-5) επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη (Κ-20), αφού στο Αγρίνιο η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να προσφέρει γκολ και θέαμα στο ματς με τον Παναιτωλικό. 

Ο Αντώνης Ράνος ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού σημείωσε χατ τρικ, ξεκινώντας μάλιστα από νωρίς, στο 5΄, 15΄ σημείωσε τα πρώτα 2 τέρματα ενώ έκανε και το 0-4 στο 47΄. Ενδιάμεσα, στο 30΄σκόραρε και ο Δουμάνης που σημείωσε το 0-3, ενώ για τον Παναιτωλικό μείωσε ο Μεταξούλης στο 60΄σε 1-4. Το τελικό 1-5 σημείωσε στο 89΄ ο Βούλκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάπαλος, Μπούρος (65’ Μήλιος), Θεοδώρου (35’ Καπνόπουλος), Τζίτζης, Σμίλτος, Μαυρόπουλος, Μύγας, Γεωργιάδης, Μεταξούλης, Κούσσης (75’ Μώκος), Σαμαράς.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Τουργαΐδης, Γούτας, Τσαμούρης, Οξύζογλου, Μπαρέτας, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Δουμάνης (78’ Λάσπατζης), Ράνος (84’ Βούλκος), Μελισσόπουλος (60’ Γούλας).

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια