GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



200.000 ευρώ για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Ξάνθης

Στην ομόφωνη έγκριση της μελέτης και υλοποίησης του τουριστικού προγράμματος του δήμου Ξάνθης προχώρησε η επιτροπή τουρισμού του δήμου, που ...

Στην ομόφωνη έγκριση της μελέτης και υλοποίησης του τουριστικού προγράμματος του δήμου Ξάνθης προχώρησε η επιτροπή τουρισμού του δήμου, που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου. 

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να εγκρίνουν τη συγκεκριμένη μελέτη για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του δήμου, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις όπως η διοργάνωση σχετικών ημερίδων, η συμμετοχή του δήμου σε διεθνής εκθέσεις καθώς και η παραγωγή διαφημιστικού υλικού (έντυπο και ηλεκτρονικό). Μάλιστα, η εν λόγω μελέτη θα κατατεθεί και στην Περιφέρεια ΑΜΘ με στόχο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Το κόστος της μελέτης προϋπολογίζεται σε 200.000 ευρώ.

Στα υπόλοιπα εντός ημερήσιας διάταξης θέματα, τα μέλη της επιτροπής κατέθεσαν προτάσεις για τη διαφοροποίηση του ύφους και του περιεχομένου τόσο των Γιορτών Παλιάς Πόλης όσο και του Καρναβαλιού, ώστε αυτοί οι δύο θεσμοί να εμπλουτιστούν με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συζήτησης του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης της επιτροπής τουρισμού, παρά το γεγονός πως υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (συνεδρίαση 8ης Αυγούστου) για την τοποθέτηση πινακίδων που θα διευκολύνουν την κίνηση των επισκεπτών εντός των ορίων του δήμου, καθώς και για την έκδοση διαφημιστικού υλικού, τίποτα από αυτά δεν έχει μέχρι στιγμής συμβεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια