GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


16χρονος στην Δράμα έκανε παρεμβολή στους ασυρμάτους της αστυνομίας

Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στην Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 16χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση ...

Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στην Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 16χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο, ο οποίος το τελευταίο 3ήμερο, με την χρήση παρανόμως κατεχόμενου ραδιοεξοπλισμού (φορητού ασυρμάτου), παρενέβαινε στην ραδιοσυχνότητα, που χρησιμοποιεί το Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 16χρονος είχε προμηθευτεί τον παραπάνω φορητό ασύρματο από 21χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών.

Κατασχέθηκε ένας φορητός ασύρματος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια