GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εντυπωσιακοί οι Νέοι

Εντυπωσίασαν οι Νέοι της Skoda Ξάνθη, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, αφού επικράτησαν με άνετο 5-0 στα Πηγάδια. Σε ένα πολύ καλό πα...

Εντυπωσίασαν οι Νέοι της Skoda Ξάνθη, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, αφού επικράτησαν με άνετο 5-0 στα Πηγάδια. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που σχεδόν κανένας από τους Ξανθιώτες δεν υστέρησε, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή, χρειάστηκαν μόλις ένα καλό 4λεπτο για να καθαρίσουν το παιχνίδι, αφού από το 27ο έως το 30ο λεπτό σημείωσαν 3 τέρματα, έβγαλαν από πάνω τους το άγχος και στην συνέχεια πρόσφεραν καλό θέαμα και άλλα δύο τέρματα στο κοινό, ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Τορομανίδη. 
 
Τα γκολ για την Skoda Ξάνθη πέτυχαν οι Ράνος (27΄), Δαμιανάκης με αυτογκόλ στο (28΄), Γούτας 2 τέρματα (30’, 84΄) και Μελισσόπουλος (51΄).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Αμουτζάκης, Τουργαΐδης (46’ Λάσπατζης), Γούτας, Τσαμούρης, Βασιλειάδης, Τσομπανόπουλος, Τορομανίδης, Δουμάνης (46’ Γούλας), Μπαρέττας (64’ Στεπανιάν), Μελισσόπουλος, Ράνος.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Νύκταρης, Μπολάκης, Χριστοδουλάκης (72’ Αδαμάκης), Ντελλα, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Κολλιακουδάκης, Σκούτελης, Βλαχάκης (68’ Φραγκιαδάκης), Παπαδιός.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια