GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από αύριο σε αύριο η συζήτηση για τις καταστροφές στο Εύμοιρο

Ως ανακοίνωση και χωρίς να συζητηθεί επί της ουσίας πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης το αίτημα του συλλόγου για την προστασ...

Ως ανακοίνωση και χωρίς να συζητηθεί επί της ουσίας πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης το αίτημα του συλλόγου για την προστασία του άλσους του Ευμοίρου για την παραχώρηση του κτηρίου το οποίο βρίσκεται εντός του άλσους και το οποίο βρίσκεται στο έλεος των καταστροφέων οι οποίοι έχουν προκαλέσει τραγικές καταστροφές στην εν λόγω δημοτική περιουσία. 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος υπήρξε αίτημα από τον σύλλογο για την παραχώρηση του χώρου, ώστε να αναλάβει ο σύλλογος την προστασία και συντήρηση αυτού. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός πως συνεχίζονται καθημερινά οι λεηλασίες στο κτήριο και στην ευρύτερη περιοχή τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου δεν προχώρησαν ούτε καν στη συζήτηση του θέματος, αποφασίζοντας να περιμένουν έως ότου τεθεί εκ νέου το ζήτημα ως θέμα εντός ημερησίας διάταξης και υπάρξει σχετική εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου.

Την ίδια στιγμή βέβαια κομμάτι της δημοτικής περιουσίας καταστρέφεται και κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να αναλάβει την ευθύνη. 

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου (στις 11 το πρωί) τα μέλη του συλλόγου του Ευμοίρου έχουν προγραμματίσει δράσεις εθελοντικού καθαρισμού του άλσους καλώντας όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια