GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεισε με Μάρα

Το όνομα του Μπόγκνταν Μάρα ακουγόταν από την αρχή του καλοκαιριού για την Skoda Ξάνθη και τελικά τον έκλεισε λίγες ώρες πριν την εκπνοή της...

Το όνομα του Μπόγκνταν Μάρα ακουγόταν από την αρχή του καλοκαιριού για την Skoda Ξάνθη και τελικά τον έκλεισε λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Θρακιώτικης ομάδας, θα είναι ο 33χρονος Ρουμάνος μέσο-επιθετικός. Το πέρασμά του από την ομάδα του Ηρακλή τον κάνει γνωστό στην Ελλάδα, ενώ η συνεργασία του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διευκολύνει τα πράγματα για την ομάδα αφού λογικά δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Ο έμπειρός Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει και ένα γκολ, τα τελευταία 2 χρόνια στον Ηρακλή έχει αγωνιστεί 39 φορές σημειώνοντας 6 τέρματα. Ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Βουκουρεστίου, Κλούζ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ουνιρέα, Πόλι Εχίδο, Αλαβές, σε μικρότερες ομάδες της χώρας του, σε Ουκρανία και Κίνα.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια