GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε 36 δόσεις η αποπληρωμή των οφειλών προς το Δημόσιο

Τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τη Δ.Ο.Υ. Α’ Ξάνθης σε 36 δόσεις, ανάλογα με το ύψος της οφειλής, δίνει η υπηρεσία στους ο...

Τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τη Δ.Ο.Υ. Α’ Ξάνθης σε 36 δόσεις, ανάλογα με το ύψος της οφειλής, δίνει η υπηρεσία στους οφειλέτες φορολογούμενους της αρμοδιότητας της. 

Όπως αναφέρει η υπηρεσία σε σχετική της ανακοίνωση η ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο (ληξιπρόθεσμες ή μη) που έχουν βεβαιωθεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 με την καταβολή μόνο μιας δόσης (κατά την υπογραφή της ρύθμισης) μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 36 δόσεις, ανάλογα με το ύψος της οφειλής. 

«Με τη γενόμενη ρύθμιση και ανάλογα με τον τρόπο καταβολής οι οφειλέτες έχουν απαλλαγή από τις προσαυξήσεις σε ποσοστό από 50% έως 90%, ενώ εάν για οποιονδήποτε λόγο οι οφειλέτες απολέσουν τη ρύθμιση μπορούν να επανενταχθούν σ’ αυτήν για το εναπομείναν ποσό της οφειλής τους» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Α’ ΔΟΥ Ξάνθης, ξεκαθαρίζοντας πως «εφόσον οι οφειλέτες είναι συνεπείς με τη ρύθμιση θα τους χορηγείτε από την Υπηρεσία κανονικά Πιστοποιητικό Φορολογικής Ενημερότητας για τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, εφόσον βέβαια συντρέχουν και οι λοιπές προϋποθέσεις του άρθρου 26 του Νόμου 1882/1990».

Δεν υπάρχουν σχόλια